Voor de eerste steen legging van het nieuwe hoofdkantoor van Xycarb Ceremics in Helmond een speciaal ontworpen “glazen”-eerste steen. Van ontwerp, technische ontwikkeling, projectbegeleiding tot aanlevering van de unieke glazen steen in een presentatiebox.

 

 

Ontwerp van een 5-tal plantenbakken, ieder met één van de 5 buurtschappen-plattegronden van de gemeente Bergeijk, met een unieke rugleuningen. Van ontwerp, technische ontwikkeling tot begeleiding aan producent.

 

 

In opdracht van de gemeente Son en Breugel hebben we twee prijzen ontwikkeld t.b.v. de “Duurzaamheids campagne”. De prijzen worden jaarlijks uitgereikt aan het winnende idee van de bevolking van Son en Breugel die met een waardevol idee of plan om als gemeente nog duurzamer te worden. De ‘Frans Zaal Bokaal’ is voor volwassenen en de ‘Jeugd in het Groen Prijs’ voor de jongeren.

 

In opdracht van de gemeente Bergeijk hebben we een totaalconcept ontwikkeld voor de vormgeving van brugleuningen. In de komende jaren zullen een 23-tal bruggen in de gemeente Bergeijk worden vervangen en worden voorzien van nieuwe brughoofden, wegdeken en leuningen. Ieder nieuwe brugleuning is opgebouwd met aan elkaar gekoppelde laser gesneden verzinkt stalen panelen van 60 x 80 cm. De nieuwe bruggen krijgen iedere een uniek beginpaneel. In de bovenzijde van deze brugleuning is een gedicht van Frans Hoppenbrouwers (1940-2013) uitgesneden.